{ Asian Made Easy }

Não posso ver um dos meus canais de televisão favoritos, o Food Network. Simplesmente adoro, e foi num destes dias em que estava a ver um dos programas que tive uma inspiração fantástica para fazer uma receita de comida asiática (que, só por acaso, também adoro!).

I really love to be at home and watch one of my favorite TV channels, the Food Network. I simply love it, and just the other day when I was watching one of the programs, I had this amazing idea to make some asian inspired food (which I also happen to love!).

IMG_8689

Ingredientes:
| Massa picante | Bróculos | Cenouras | Cogumelos | Alho | Cebola | Azeite | Molho de soja | Sal & Pimenta | Queijo Emmental |

Ingredients:
| Spicy pasta | Broccoli | Carrots | Mushrooms | Garlic | Onions | Olive oil | Soy sauce | Salt & Pepper | Emmental cheese |

Como fazer?
| Cozer a massa  | Numa frigideira larga aquecer o azeite com o alho e a cebola picados | Saltear os bróculos, as cenouras em rodelas e os cogumelos, temperando-os com sal e pimenta | Juntar a massa e adicionar molho de soja até a massa ficar “soltinha” | Colocar o queijo ralado para finalizar |
Et voilà!

How to make?
| Cook the pasta | On a large pan heat the olive oil with the chopped garlic and onions | Sauté the broccoli, the carrots and the mushrooms, seasoning them with salt and pepper | Add the pasta to the pan and some soy sauce until the pasta loosen up | Put some grated cheese at the end |
Et voilà!

IMG_8690

SIG

Advertisements

Deixar comentário. / Leave a reply.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s